-5% Agrafa Black Cat Power Snap Nr 3/0 50kg

Agrafa din gama Black Cat este extrem de rezistenta si utila, special creat pentru pescarii pretentiosi. Acestea sunt realizate dintr-un otel antioxidant, tratat impotriva apei sarate. Prezinta un sistem de atasare/detasare foarte sigur si rapid. Ideale pentru pescuitul somnilor.
Caracteristici Produs
  Stil pescuit: somn/barca/dunare
  Specie peste: somn/morun/nisetru/pastruga/cega
  Nr.: 3/0
  Dimensiune (mm): 31
  Rezistenta (kg): 50
  Numar de bucati in pachet: 10


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Agrafa Black Cat Power Snap Nr 3/0 50kg

Oferta cu timp limitat
  • 14,18 Lei
  • 13,47 Lei
  • Fără TVA: 13,47 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: agrafe, vartejuri, conectori