Avertizor Carp Expert NG Galben

Super avertizorii inteligenti de la Carp Expert sunt disponibili in 4 variante de culori: albastru, rosu, galben si verde. Foarte bine etanseizati acesti avertizori sunt 100% rezistenti la apa. Au un control al sensitivitatii si al volumului foarte sensibil. Echipati cu senzor de lumina, acesti avertizori ofera lumina automata pe timpul noptii, dar mai au si led de avertizare si led de veghe.
Se pot conecta la statia radio si la swingeri printr doua mufe Jack.
Functioneaza cu baterii de 9V.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Avertizor Carp Expert NG Galben

  • 83,00 Lei
  • Fără TVA: 83,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: avertizori, senzori, swingere si rod-pod