Stoc Epuizat  Set Avertizori Radio Maver T130-S 3+1


Serie de avertizori digitali, foarte compacti cu control al volumului, a senzivitatii, si a tonalitatii. Setul contine valigeta de transport, 3 avertizori radio Maver T130-i si statie digitala Maver T130-r compatibila, care ofera posibilitatea de a atasa inca un post suplimentar. Materialul soft-touch folosit la constructia carcaselor este rezistent la socuri, iar designul compact protejeaza eficient impotriva patrunderii apei la interior.
 Avertizori:

    Culori led-uri: rosu, galben, verde;
    Material carcasa: plastic soft-touch;
    Reglaje: On/Off, volum, ton, senzitivitate;
    Led-uri avertizor: 2 cu vizibilitate buna;
    Impermeabilitate: 100%;
    Mufa Jack: da;
    Suport lansete anti-alunecare.

 Statie:

    Culori led-uri: rosu, galben, verde, alb;
    Reglaje: On/Off, volum, tonalitate;
    Functie de vibratie: da;
    Raza semnal: 100-150m;Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Set Avertizori Radio Maver T130-S 3+1

  • 772,00 Lei
  • Fără TVA: 772,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: avertizori, senzori, swingere si rod-pod