Carabina Rapala Retractable Lanyard 70cm 130lbs

Facilitând administrarea cleștilor, foarfecilor de taiat fire și a cheilor, Rapala Retractable Lanyard oferă un mod versatil și sigur de a vă păstra accesoriile la îndemână.

Realizat folosind un clip de carabină rotativ de 360 de grade, șnurul retractabil Rapala are un mecanism puternic de retractare și un clip de eliberare rapidă pentru un plus de confort.

Oferit în două dimensiuni diferite, șnurul retractabil Rapala oferă un mod eficient de a vă păstra instrumentele și accesoriile în siguranță.

Constructie solida din zinc

Rotire 360 de grade

Cablul rezista pana la 130lb

Lungime maxima cablu 70cmSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carabina Rapala Retractable Lanyard 70cm 130lbs

  • 119,00 Lei
  • Fără TVA: 119,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: accesorii pescuit