Fox Carpmaster Cradles Standard

Țesătură din PVC 210Denier, moale la atingere și cu orificii pentru drenaj la fiecare capăt. Suprafață extrem de rezistentă și sigură pentru o protecție cât mai optimă a peștilor. Pentru o protecție suplimentară a peștilor, nu există bare la nici un capăt al saltelei.
Înălțimea redusă  permite  ridicarea peștiilor foarte ușor.

Designul oval al cadrului reduce greutatea și crește stabilitatea. Cadru ușor de pliat pentru a vă oferi un confort suplimentar la transport, montaj și la împachetare.

Patru picioare reglabile pentru a le putea folosi pe teren denivelat. Sistem de blocare a reglajului picioarelor. Capac nuanțat în paternul Camo și benzi de siguranță prevăzute cu Velcro.

Livrată cu geantă pentru transport din material 500Denier, care poate găzdui și salteaua noastră STR. Disponibilă în două dimensiuni - Standard și XL.

    Dimensiuni: Lățime 125 cm x Lungime 70 cm x 30 cm înălțime
    Dimensiuni ambalată: 127 cm x 28 cm x 17 cm.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fox Carpmaster Cradles Standard

  • 899,96 Lei
  • Fără TVA: 899,96 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: accesorii crap