Agrafa Mustad Stay Lok Nr1 28kg 10buc/plic

Castigatoare Show Award AFTA pentru inovatie, agrafa Stay Lok este o varianta inovatoare de ceea ce ar putea fi descris ca o completare a unui snap traditional in stil Coastlock.

Mustad, in colaborare cu Stringease Tackle si proiectat de Bernard Yong-Set, a luat elemente stilului coastlock si a adaugat mai multe elemente de design pentru a face a agrafa mai puternica, mai fiabila si mai performanta, fara sa influenteze evolutia nalucii.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Agrafa Mustad Stay Lok Nr1 28kg 10buc/plic

  • 8,20 Lei
  • Fără TVA: 8,20 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Accesorii pescuit la crap