Agrafe cu vartej UniCat Camou Double Protected Swivel 125Kg 5buc

Agrafe cu vartej  ce se rasuceste pe bile de rulment. Produsul este vopsit si camuflat in asa fel incat sa nu poata fi observat nici de cei mai suspiciosi somni. Forma a fost proiectata in asa fel incat deschiderea agrafei sa fie pur si simplu imposibila putandu-se deschide doar cu mana!

Acesta este un produs 100% sigur si unul dintre cele mai cautate accesorii pentru monturi de catre toti pescarii de somn din Europa!

Rezistenta: 125 kg

Cantitate:5 buc/plic

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Agrafe cu vartej UniCat Camou Double Protected Swivel 125Kg 5buc

  • 24,15 Lei
  • Fără TVA: 24,15 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit la somn