Aragaz Coleman FyreStorm

Aragazul FyreStorm®  proiectat pentru a rezista. Conceput cu un sistem inovativ anti vant Wind Block ™ și un design down-step al arzătorului , acest aragaz FyreStorm® vă oferă o performanță superioară, chiar și la gătit in conditii de vant extrem; reducerea timpului de fierbere in jumatate  la 3m/s fiind unul dintre  puținele aragazuri compacte de pe piață, care functiona continuu la viteza vantului de 6m/s . Nu numai că FyreStorm ™ asigură o performanță de gătit mare,are arzătoare din oțel inoxidabil care sunt rezistente la rugina, este de asemenea extrem de durabil.

Putere: 3000W
Consumul de gaz: 258 g/h
Timp de fierbe: 5 min 54 sec la viteza de 3 m/s vânt
Dimensiune: 14 x 9,5 x 6 cm
Depozitare compactă și ușoară.

 Cele patru brate se pot strange pentru o depozitare cat mai facila( se depoziteaza intr-un recipient de aluminiu care poate fi folosit ca si cana)
Aprindere manuală
Greutate: 135 g
Sursa de combustibil: Coleman® Xtreme Gaz & Coleman® Performance Gas
Timp scurs: 2h (cartuș de performanță C500)
Nu este inclus cartusul!Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Aragaz Coleman FyreStorm

  • 322,00 Lei
  • Fără TVA: 322,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: camping