Borseta Accesorii Maver MV-R Eva Small 24x24x10cm

Noua borseta de accesorii MVR EVA este fabricata din material EVA durabil, cu cusături sudate termic. Dispune de asemenea, de un capac in partea superioară, care permite pescarilor să identifice doar cu o scurtă privire articolele din interiorul acesteia. Se bucură perfect de o multitudine de utilizări.

Dimensiuni:

 24cm (L) x 24cm (W) x 10cm (H)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Borseta Accesorii Maver MV-R Eva Small 24x24x10cm

  • 106,00 Lei
  • Fără TVA: 106,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: borsete