Borseta Maver MV-R Eva Comercial 17x17x9cm

Borseta multifuncționala ce poate fi folosita pentru a stoca tot felul de accesorii. Cusăturile sudate la cald asigură că conținutul rămâne 100% uscat, în timp ce capacul transparent din partea superioară permite unui pescar să localizeze cu ușurință orice element specific de abordare cu o privire rapidă.

Dimensiuni: 17cm (L) x 17cm (W) x 9cm (H)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Borseta Maver MV-R Eva Comercial 17x17x9cm

  • 72,00 Lei
  • Fără TVA: 72,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: borsete