Stoc Epuizat Brolly Mivardi Easy
Un concept nou si interesant de umbrela cu vergele de fibra de sticla ce poate fii utilizata si ca un brolly(adapost) in partidele scurte de pescuit.Pentru aceasta este suficient sa ii adaugati un stalp de sustinere standard pentru umbrela si ii rulati partile laterale.
Este furnizata impreuna cu stalpul standard de umbrela,2 picheti scurti de furtuna(storm pole),2 picheti lungi de furtuna(storm pole) si folie de pamant (groundsheet) din PE.
Materialul adapostului(umbrelei) este din 210D si are cusaturile lipite.
Caracteristici:
-  Rezistenta la apa : 5000 mm.
-  Dimensiuni :  215 x 225 x 145 cm.
-  Greutate : 9 kg.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Brolly Mivardi Easy

  • 699,00 Lei
  • Fără TVA: 699,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: umbrele& corturi