Cort Carp Zoom Adventure 3+1

Un cort de tip Bivy premium cu o dimensiune gigantica. Datorită înălțimii de 180 cm, putem sa stam chiar și în picioare. Datorită interiorului său mare, este posibil să stea confortabil 3 persoane împreună cu echipamentul lor.

Ca rezultat al designului de succes, avem un cort care este grozav si pe timp de furtuna. Datorită plaselor de țânțari de dimensiuni mai mari, acesta poate fi ventilat în câteva secunde. În ciuda dimensiunii sale mari, poate fi ușor de montat în câteva minute.

Desigur, se poate cumpăra winterskin separat, ceea ce sporește menținerea căldurii cortului și protejează împotriva condensării.
Dimensiuni: 320 x 350 x 180 cm
Capacitate: 3+1 persoane;
- Rezistenta la apa: 8000mm coloana de apa
- Cadru din aluminiu
- Fereastra cu plasa pentru insecte
- Groundsheet PVC rezistent
- Cuie de fixare incluse
- winterskin separat
- Greutate transport: 17kg.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort Carp Zoom Adventure 3+1

  • 2.950,00 Lei
  • Fără TVA: 2.950,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: umbrele, corturi