Umbrela Anaconda Shelter 300

Anaconda Shelter este o umbrela cu pereti detasabili, perfecta mai ales in iesirile de lunga durata in Delta Dunarii. Cu un diametru de 2.4m in partea de sus su 3.00m la baza, ziua o puteti folosi ca si adapost contra vantului sau ploii, iar noaptea va puteti intinde un pat de campare si sa dormiti langa lansete.

Este compusa din: o teava centrala de aluminiu, 4 funii de ancorare si 12 pioleti de mari dimensiuni. Este la fel de stabila la furtuna ca si o stanca.  Rezistenta de 8000 mm la apa ajungem la un echipament redutabil.  Poate fi instalata in mai putin de 30 de secunde - un avantaj cand vine ploaia!

Cazul in care doriti, peretii laterali se pot da jos cu usurinta, ei fiind prinsi de umbrela printr-un fermoar de cea mai buna calitate.
Iubitorilor de Delta Dunarii: umbrela are plasa de tantari!

Rezistenta la apa: 8000 mm
Material:210 D Nylon
Diametrul umbrelei: 240 mm
Diametrul bazei: 300 mm
Inaltime: 210 mm – 225 mm
Lungime de transport: 170 mm
4 funii pentru ancorare in caz de furtuna
12 Pioleti de mari dimensiuni
Plasa de tantari
Umbrela se poate aseza si in unghi!
Husa de transport: impermeabila 6000 mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Umbrela Anaconda Shelter 300

  • 890,00 Lei
  • Fără TVA: 890,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: umbrele