Stoc Epuizat Barca gonflabila cu podina Allroundmarin KIWI 320 Gri

Kiwi sunt bărci gonflabile accesibile de la Allroundmarin, cu chilă în V gonflabilă, podea pliabilă din lemn (fără bare laterale de aluminiu) și ghidaj pentru ancoră / linie la arc. Bancheta este poate așeza la distanțe variabile față de oglindă, funcție de necesități, pentru a avea cea mai favorabilă poziție la pescuit sau vânătoare. O barcă ideală pentru fiecare pasionant, precum și pentru iubitorii de agrement și natură.

Echipament de baza:

Banchetă detașabilă, vâsle pliabile, legături, inele de tracțiune, supape cu capăt, pompă de picior și set de reparații. De asemenea, o husă pentru transport.

Lungime totală: 318cm
Latime: 154cm
Diametrul balon: 43,5cm
Camere de aer: 3 + 1
Greutate: 38 kg
Capacitate de incarcare: 600 kg
Număr de persoane: 4.5
Putere maximă motor KW / CP: 11,2 / 15
Greutate maximă a motorului: 60 kg

Barci Pneumatice
Diametru balon(cm)43.5cm
Greutate admisa(kg)500kg
Greutate(Kg)40.7kg
Latime(m)1.53m
Lungime(m)2.63m

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Barca gonflabila cu podina Allroundmarin KIWI 320 Gri

  • 3.350,34 Lei
  • Fără TVA: 3.350,34 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: barci pneumatice, pescuit la crap, pescuit la stiuca, pescuit la Dunare