Stoc Epuizat Motor Barca Rhino Cobold Outboard Motor

Motorul pentru barca Rhino Cobold Outboard este mic, usor de utilizat si deosebit de eficient. Rhino Cobold consuma in mod optim energia bateriei  in functie de treapta de viteza utilizata. Panoul de control este prevazut cu butoane pentru "inainte", "off" si "inapoi" . Motorul dispune de 2 viteze inainte si 2 inapoi, greutatea maxima a ambarcatiunii pe care o poate impinge este de 500kg.
Adancimea la care se poate scufunda elicea este ajustabila, manerul de directie poate fi rabatat pentru a salva spatiu pe timpul transportului. In plus, baza motorului este echipata cu un mecanism ce ii permite sa se elibereze din agatatura din apa.
Rhino Cobold se manuieste usor, confortabil si sigur.
Caracteristici Produs
  Stil pescuit: barca/spinning/bait casting/dunare/crap/somn
  Model: cobold
  Greutate (kg): 2.45
  Viteze: 2V/2R
  Greutate maxima barca (kg): 500
  Lungime brat (m): 0,60
  Lungime cablu baterie (m): 1,60
  Putere baterie (V): 12Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Motor Barca Rhino Cobold Outboard Motor

  • 740,65 Lei
  • Fără TVA: 740,65 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: motoare electrice