Stoc Epuizat Motor electric barca Minn Kota Traxxis 45 lbs 12v
Fiecare componenta a motorului Traxxis a fost regandita si proiectata pentru performante extreme.
Usor de manevrat, cu un maner ergonomic si cu un nou sistem de reglaj pe adancime "push-to-test", acest motor beneficiaza de indicator pentru nivelul de incarcare a acumulatorului, precum si de maximizator pentru controlul consumului, care ofera pana la de 5 ori mai mult timp pana la urmatoarea incarcare a acumulatorului.


Caracteristici:

    Model: Traxxis 45lbs
    Alimentare: 12 volti
    Lungime ax: 91 cm
    Maner: telescopic
    Numar trepte : 5+3 marsalier;
    Forta de impingere: 20.41KgF
    Greutate: 6.8 kg
    Greutatea maxima a barcii: 1300 kg;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Motor electric barca Minn Kota Traxxis 45 lbs 12v

  • 2.658,18 Lei
  • Fără TVA: 2.658,18 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: motoare electrice