-5% Stoc Epuizat Navomodel Carp Expert Speedy 1003D cu Sonar si GPS

Barca de nadire din gama Carp Expert Speedy, special conceputa pentru pescarii de crap moderni. Corpul navomodelului este replica in miniatura a unui catamaran, si este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, cu protectie impotriva agatarii algelor, bradisului sau a firelor in elice (elicea este pozitionata intr-o carcasa inchisa cu plasa metalica).

Navomodelul dispune de doua motoare care actioneaza independent, iar raza de actiune este de 500m, ce poate varia in functie de starea vremii. Autonomia este 1.5 ore, la viteza maxima de functionare a barcii. Energia este asigurata de doi acumulatori de 10 Ah. Durata de functionare a telecomenzii este de maximum 10 ore (dispune de port mini usb).

Sistemul de lumini este compus din doua faruri frontale si doua leduri puternice in spate, cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte. Transportul monturilor se face in siguranta in cele doua cuve (2.5kg capacitate) din dotare, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea lor prin apa si incurcarea forfacurior cu firul principal sau pierderea acestora, daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie. In momentul cand cuva se descarca, montura se scufunda impreuna cu nada in acelasi loc.

Acest navomodel este varianta cu GPS si se conecteaza la sateliti intr-un interval de 1-5 minute. GPS-ul poate stoca 9 locatii diferite in memorie (1 de pornire si 8 tinte). Daca pierde semnalul, acesta revine automat la punctul de pornire. GPS-ul poate calcula si indica cu precizie distanta dintre mal si locul de pescuit stabilit. Navomodelul se poate misca automat intre punctele GPS presetate. Ledurile din fata si din spate, indica faptul ca barca ajunge in locul unde dorim sa plantam montura.

Caracteristici Navomodel Standard:

    Model: 1003D;
    Dimensiuni: 75cm x 47cm x 28cm;
    Numar cuve: 2;
    Capacitate cuve: 2.5 kg;
    Capacitate monturi: 2;
    Numar motoare: 2 (independente);
    Numar elice: 2;
    Raza de actiune: 500m;
    Telecomanda: max. 10 ore;
    Autonomie: 1.5 ore (viteza maxima);
    2 acumulatori de 10Ah;
    Incarcator al bateriei pe barca (adaptor AC);
    Greutate: 10 kg cu baterii;
    Maner detasabil;
    Leduri puternice in fata si in spate.

    Caracteristici GPS:
        Se conecteaza la sateliti intr-un interval de 1-5 minute;
        Poate stoca 9 locatii diferite in memorie (1 de pornire si 8 tinte);
        Daca pierde semnalul, acesta revine automat la punctul de pornire;
        Navomodelul se poate misca automat intre punctele GPS presetate;
        Calculeaza si indica distanta dintre mal si locul de pescuit stabilit;
        Ledurile indica faptul ca barca a ajuns in locul unde dorim sa plantam montura.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Navomodel Carp Expert Speedy 1003D cu Sonar si GPS

Oferta cu timp limitat
  • 7.185,00 Lei
  • 6.825,75 Lei
  • Fără TVA: 6.825,75 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: navomodele plantat