Navomodel nadire Evolution

Navomodel de plantat fabricat din material HIPS rezistent la raze UV.
Motorizare brushed alimentat de baterie 12 volti 7 amperi
Mers inainte si inapoi progresiv.In functie de dorintele utilizatorului
Doua cuve cu revenire si cuvare independenta prin semnalizare luminoasa

PORNIRE/OPRIRE din radiotelecomanda

ATENTIE!!!

PORNIREA navomodelelor noastre din radiotelecomanda este UNICA si nu se poate compara cu derivatiile existente pe piata care raman sub tensiune sau se pornesc intr-o anumita regula sau secventa .

Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport.
- TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in cele 2 CUVE, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc.


SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 6 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate, albastru verde lateral) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte. BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat


- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 350 - 450 metri.


ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 7 Ah. Autonomia este de aprox.5-8 km in functie de conditiile de exploatare. Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului;
Navomodelul EVOLUTION se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu 8 Ah) alaturi de incarcatorul 220 volti

Detalii tehnice:
Are o lungime de 81 de cm si o latime de 32 cm 26 cm H are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului).
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste.
In componenta modelului mai vine si un voltmetru foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator. Acumulatorul este plumb acid de 12 v si  8Ah.
Autonomia acestei configuratii este de 20-25 drumuri dus intors la 200m.

Dotari:
Coca ABS sau HIPS
Radio telecomanda 2,4 ghz
2 cuve cu revenire
Lumina de ghidare
Motor brushed fara reductor
Regulator turatie
Cuplaj fix
Ax motor inoxidabil
Elicie  50  mm
Carma
Acumulator
Incarcator 220 volti
Protectie elice si carma
Suport NAVOMODEL
GARANTIE 12 luni
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Navomodel nadire Evolution

  • 1.950,00 Lei
  • Fără TVA: 1.950,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: navomodele plantat