Set 2 Boxe Boss Marine 180W Albe

Optimizat pentru utilizarea pe ambarcatiuni, acest difuzor Boss Audio MR690, cu două căi, de 6.5 inch, alb, cu siguranta se va face auzit! Dispunând de un design alungit de6.5 inci, material din polietilenă pentru durabilitate în variante extreme de temperatură, bobină de voce din aluminiu de 1 inchi și mylar dome tweeter de 1 inch. Acestea dezvolta o putere de vârf de până la 350 de wați și vin cu o placă de plastic alb rezistentă.

Rezistent la apă

Acest produs este rezistent la apă dar nu functioneaza in apa. Deoarece MR752C este folosit aproape de apa aproape tot timpul, toate componentele majore, cum ar fi spider, surround, etc. au fost special acoperite pentru a avea protectia de care au nevoie de la coroziunea care este prezenta intr-un mediu umed si sarat.Conul – Poly Injection

Poliuretanul, clasificat ca polimer, este un material fabricat flexibil, rezistent, durabil, care poate prelua vopseaua, bumbacul, cauciucul, metalul sau lemnul în mii de aplicații din toate domeniile. Poate fi greu ca fibra de sticla, spumă ca tapițeria, lac de protecție, burete de cauciuc sau adeziv lipicios. În cazul specific al conurilor noastre, acest material permite o flexibilitate maximă care produce o boxă de sunet excelentă, care durează mult și mult timp.

Tweeter - Mylar Dome

Mylar este numele de marcă pentru un tip special de folie de poliester fabricat într-o gamă de stiluri diferite, finisaje și grosimi. În general, dome tweeter este in avantaj față de semi-dome tweeter, în primul rând datorită dispersiei de sunet îmbunătățite. Forma cupolei difuzeaza sunetul cu un model de dispersie mai larg decât designul semi-dome. Deoarece undele de sunet de înaltă frecvență sunt foarte direcționale, o dispersie mai largă a undelor sonore vă va oferi un "loc placut" mai mare pentru a lucra la instalarea sistemului.

Surround - cauciuc butilic
Butyl Rubber este o substanță sintetică (produsă de om) și este evaluată pentru inerția sa chimică, impermeabilitatea la aer și capacitatea de a îndura sau de a rezista la expunerea la multe tipuri de fronturi meteorologice. Butonul din cauciuc butil are aplicații de la echipamente sportive la piese auto, industria medicală și multe altele.Voice Coil – Aluminiu
Difuzoarele noastre sunt capabile de rezistență la temperaturi ridicate sau ridicate și proprietăți de oboseală care vor spori performanța și eficiența timpului de joc greu, datorită greutății reduse și temperaturilor de funcționare mai ridicate.


    Boxe pereche Full Range 6.5" Dual Cone rezistente la intemperii
    180 Watts MAX 90 Watts RMS Power Handling  per pereche
    80 Hz pana la 20 kHz Raspuns al frecventei  si  89dB sensibilitate
     Woofer Cone din polipropilena  si Surround din cauciuc
    Vandute in perechi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Set 2 Boxe Boss Marine 180W Albe

  • 330,00 Lei
  • Fără TVA: 330,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sisteme audio barci