Bass Assassin Turbo Shad 10cm Opening Night

Turbo Shad este cea mai versatila naluca de la Bass Assassin. Fabricata cu ajutorul unui plastic super-moale, Bass Assassin Turbo Shad oferă o acțiune viabilă și energica, care parca prinde viata odata cu cea mai mică mișcare a vârfului lansetei.

Indiferent dacă este pescuita pe jig sau spinnerbait, coada puternică se mișcă și înoată cu miscari care scot din letargie si cel mai satul salau. Oferită într-o serie de culori care mai de care mai atractiva, Bass Assassin Turbo Shad oferă o prezentare irezistibilă.

Lungime: 10cm
Nr bucati/plic: 10buc


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Bass Assassin Turbo Shad 10cm Opening Night

  • 30,00 Lei
  • Fără TVA: 30,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau