Biwaa Divinator Kompact 90 9cm 56g Fire Tiger

Divinator Kompakt este o naluca ce atrage rapitorii chiar și în cele mai dificile condiții. Construit cu componente de înaltă calitate, il puteti pescui pe verticală, in curent cu recuperari rapide, in balti, pe praguri sau chiar prin lansari si recuperari liniare.

Il puteti pescui la avat sau somn, in curenti mari sau anafoare - fie pe timp de zi, cu recuperari rapide, fie pe timp de noapte cu recuperari lente, lasat usor sa cada si tras usor.


Vara, cand apa este calda si salaul se trage in ape adanci, in anafoare, il puteti lasa sa cada usor pe substrat apoi il veti recupera lent - veti avea parte de surprize placute!


La stiuca il veti lansa si recupera liniar, cu pauze scurte.

    3,5 "/ 90mm
    2oz - 56g
    Line-through design
    Naluca de tip hibrid
    Turnat în jurul unui cap de jig intern
    Lama conectată prin cablu din oțel inoxidabil
    Inele din oțel inoxidabil presate din oțel inoxidabil
    Vartej de înaltă calitate
   

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Biwaa Divinator Kompact 90 9cm 56g Fire Tiger

  • 50,00 Lei
  • Fără TVA: 50,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00