Elite Ti, sonarul care te ridică la un alt nivel

Postat de Robescu Dinu 03.07.2017 0 Comentarii Cu ce pescuim,

 

Când vine vorba despre pescuitul de competiție sau pescuitul la cele mai înalte standarde, sonarul este indispensabil de pe barca pescarului care se respecta. După ani de acumulat experiență și cunoștințe despre pescuit, simțim nevoia de mai mult,  de a achiziționa echipamente de pescuit de o mai bună calitate, și de a intra în competiție cu alti pescari. În încercarea de deveni cel mai bun, trebuie sa ai și cu ce s-o demonstrezi.

Dupa multe experimente și căutari, mai puțin sau mai mult reușite, simți nevoia să treci la un alt nivel, de la un sonar obișnuit, pe care il are aproape toată lumea pe barca, la ceva mai special.
Dar parcă nu iți vine să strici bugetul pe 2 ani de pescuit pentru achiziționarea unui sonar top class de 2-3000 de euro,dar nici să mai stai pe barcă cu vechiul tău sonar.
Din fericire, soluții se gasesc la tot pasul, inspirație să fie!
Celor care se regăsesc în descrierea de mai sus le recomandăm cu căldură un sonar din seria Elite-7TI.

 

Cu mai multe opțiuni decât orice alt competitor, modelele Elite Ti vin echipate standard cu tehnologie CHIRP în mai multe frecvențe, cu istoric instant TrackBack și aduc în plus scanare HD SideScan și DownScan Imaging.  Toate modelele Elite Ti folosesc frecvențe de imagini high-resolution - și pe 455 și pe 800 kHz, ceea ce rezultă în detalii super fine ale structurii. StructureScan HD redă cea mai mare acoperire laterală dintre toți competitorii, respectiv 90 de metri pe fiecare parte a bărcii.


De asemenea sonarul oferă conectivitate wireless, cu notificarea actualizărilor de software, dar permite și descărcarea noului software direct pe display.  
Seria Elite Ti vine cu un design curat, intuitiv, ușor de folosit, exact ce te aștepți de la Lowrance.  
Cât despre prețuri, sunt chiar mai puțin decât te-ai aștepta de la un sonar cu atâtea facilități. Descoperiți-le AICI pe toate!

 

Leave a Comment