Top 10 mulinete de crap sub 300 lei

Postat de Robescu Dinu 13.03.2017 0 Comentarii

Pescuitul la crap este stilul cu cei mai multi adepti din tara noastra. Insa, din pacate, nu toti iubitorii acestui gen isi permit scule de top de ultima generatie.
In plus, se pare ca exista un prag psihologic al pretului peste care unii nu pot sa treaca, respectiv 300 lei.
Tinand cont de acest prag, producatorii au inceput sa scoata foarte multe produse foarte bune care sa se incadreze in aceasta marja.
Dintr-o plaja asa mare de produse si cu un numar asa de mare de magazine, practic este foarte greu pentru un pescar sa stie ce sa-si aleaga si sa fie convins ca a cumparat ce trebuie. Pentru a vedea produsul in magazin dati CLICK pe titlu.
Iata un top al celor mai bune 10 mulinete de crap care nu depasesc 300 lei:

 

1. Mulineta crap Okuma Long Bow LB70

Mulineta crap Okuma Long Bow LB70
La scurt timp de la lansare, mulineta Okuma Longbow a ajuns una dintre cele mai apreciate mulinete de stationar datorita raportului imbatabil calitate-pret.
Cuvantul care o poate descrie perfect dupa testari indelungate este fiabilitatea si robustetea.
Cu un design deosebit de atragator, Longbow este mulineta conceputa pentru tractiune si anduranta in conditii de pescuit deosebit de ostile.
Corpul compact si robust ascunde in interior angrenaje capabile sa reziste uzurii mecanice si drilurilor cu cei mai "bataiosi" crapi.
Raportul calitate/pret, puterea mare de recuperare o fac ideala in pescuitul din barca la Dunare. Okuma Long Bow este un adevarat troliu care nu te lasa la greu.
Este foarte robusta, foarte trainica, bine finisata.

 

2.Mulineta crap Trabucco Deylan Surf Long Cast 10000


Trabucco Deylan Surf Long Cast este o mulineta ce reprezinta o solutie excelenta atat pentru pescuitul la crap cat si pentru surfcasting cu corp compact, tambur long-cast de 10000 si rulmenti tratati impotriva coroziunii. Corpul de grafit sustine o frana puternica cu discuri-supradimensionate si angrenaje rezistente, special proiectate pentru drill-uri solicitante cu exemplare combative de talie mare. Forma conica a tamburului, implementarea sistemului Worm-Shaft Slow Oscillation si raportul mare de recuperare cu peste 100cm de fir infasurati la un tur de manivela permit utilizarea mulinetei Trabucco Deylan Surf Long Cast atat pentru pescuitul la distante extreme, cat si pentru nadiri cu lansetele de spod.

 

3. Mulineta crap Okuma Aventa BF 6000

Cea mai nouă mulinetă free-spool de la Okuma. Solidă cu un design ce inspiră încredere. Caracteristicile si calitatile o recomanda pentru pescuitul la crapul de talie mare. Raportul calitate/pret imbatabil.

• Sistem On/Off auto trip bait feeding
• 6+1RB rulmenţi pentru funcţionare uniformă
• Rulment cu rolă pentru sistemul Quick anti-reverse
• Pinion de bronz prelucrat mecanic
• Angrenaj eliptic de precizie
• Corp de grafit rezistent la coroziune
• Tambur aluminiu cu clip metalic
• Sârma pick-up de oțel inox
• RESII: echilibrarea rotorului asistată de computer
• Tambur rezervă din aluminiu
• Manivelă One touch cu buton din lemn
• Sistem de control pentru aşezarea firului pe tambur

 

4.Mulineta crap Okuma Proforce Baitfeeder Pro 65

Aceasta mulineta bine finisata si perfect echilibrata dispune de un sistem bait-runner patentat de Okuma.
Rulmenti din otel inoxidabil, rotor echilibrat cu ajutorul computerului, sistem EOS de infasurare a firului si sistem Even Flow Roller, un rulment incorporat in galet cu rol in evitarea incurcarii firului.
Cu un corp subtire si usor din grafit dar si un tambur din aluminiu bine finisat, modelul Proforce Baitfeeder Pro este o mulineta performanta, cu o estetica de invidiat si un pret accesibil pentru orice buzunar.

 

5. Mulineta crap Jaxon Magnet Carp FRXL6000

Mulineta crap Jaxon Magnet Carp
Jaxon Magnet Carp FRXL este o mulineta cu 8 rulmenti, tambur de aluminiu si tambur de rezerva, destinata pescuitului la crap si la feeder, fiind echipata cu  doua sisteme de franare cu reglaj micrometric.

 

6. Mulineta crap Cormoran Antera BR 4PIF, 8000


Fiecare aspect al mulinetei Antera 4PiF este de inalta clasa.
Corpul este realizat din material rezistent Super Metal Aluminum iar sistemul Slow-Speed WormShaft ofera linia si calitatea sistemului Baitrunner tipic Cormoran.

 

7.Mulineta crap Spro Surf Super Caster 460 FD


Mulineta Spro Surf Super Caster este o mulineta puternica ce poate fi folosita atat pentru pescuitul la crap cat si pentru pescuitul somnului.
Echipata cu 4 rulmenti si antiretur infinit.
Corp si rotor din grafit, sistem oscilant Wormshaft cu Power Drive main shaft, un tambur de aluminiu, maner de aluminiu CNC si frana ajustabila mult

Capacitate Tambur 0.30mm/300m
Greutate Mulineta     559g
Marime Tambur     6000
Numar Rulmenti     4
Raport Recuperare  4.8:1

  
  
  
  
  

8. Mulineta crap Jaxon Ornet RX650


Jaxon Ornet RX este o mulineta de crap echipata cu componente de inalta calitate, protejate anticoroziune, tambur din aluminiu.
Are 6 rulmenti si tambur de rezerva din grafit.

 

9.Mulineta crap Okuma Trio Rex Arena FD 6000

O adevărată mulinetă de surf. Extrem de solidă, cu angrenaj şi componente rezistente la apă sărată, face faţă solicitărilor extreme.

- SRS solid rigid stem
- frână multi disc – Japanese Oiled Felt
- tambur aluminiu
- rulment cu bilă pentru sistemul Quick-Set Anti-Reverse
- pinion de bronz prelucrat mecanic
- sistem precis Worm Shaft
- acoperire CRC împotriva coroziunii
- construcţie Crossover
- sistem LCS: Line Control Spool pentru lansări lungi fără pericolul înurcării liniei
- manivelă rigidă, de aluminu cu buton TPE
- sistem frânare Hydro Block
- sârma Pick Up de aluminiu anodizat, solidă
- RESII: Computer balanced Rotor Equalizing System
- tambur finisat Extra Shallow

10. Mulineta crap K-Karp Gladio 3D Camo 12000


Aceasta mulineta este definita de doua atribute: puterea si rezistenta.
Intruneste deopotriva cerintele celor care pescuiesc la distante mari datorita formei tamburului si a sistemului Safe-Cast (blocarea rotorului in timpul aruncarii si evitarea inchiderii accidentale a pick-up-ului), cat si a celor care au nevoie de o mulineta cu angrenaje puternice, pentru pescuit in conditii dificile.

 

In alegerea celor 10 mulinete am luat in calcul nu numai experienta proprie, ci si parerile clientilor care le-au achizitionat si au fost multumiti cu alegerea facuta. Dupa cum vedeti, aveti de unde alege, chiar daca bugetul nu va permite mai mult de 250 lei. Informati-va temeinic, intrebati si alti pescari si luati o hotarare in cunostinta de cauza.

Un pescar informat este intotdeauna in avantaj!

 

LATER UPDATE:      VEZI TOATA OFERTA DIN MAGAZIN PENTRU MULINETE SUB 300 lei  >>>>>>http://bit.ly/2ulw6KF

Leave a Comment