Top 10 mulinete de feeder pana in 250 lei

Postat de Robescu Dinu 23.03.2017 0 Comentarii Cu ce pescuim,

In urma articolului Top 10 mulinete calitative de crap, am primit nenumarate reactii de la prietenii pescari, dar si rugamintea de a face un top al mulinetelor de feeder, care sa se incadreze in suma de 250 lei.

Cand planificam sa ne cumparam o mulineta de feeder, vom tine cont de mai multe aspecte, cum ar fi preferintele, experienta si nu in ultimul rand, pretul. Daca vine vorba de pret, cum spuneam si AICI, se pare ca 250 lei este suma peste care o mare parte din pescari nu este dispusa sa treaca.
Pentru pescari, pescuitul cu mulineta potrivita este un aspect foarte important, fapt ce confera confort, multumire si siguranta in pescuit.
Ca sa usuram putin munca de a cauta in miile de produse, haideti sa exploram impreuna top 10 cele mai bune mulinete de feeder pana in 250 lei.

 

                    

1. Mulineta New Okuma Longbow XT Baitfeeder 5500

 

Okuma Longbow Baitfeeder este una dintre mulinetele cele mai apreciate din punct de vedere al performantelor si fiabilitatii, raportate la pretul de achizitie. Este modelul care si-a cladit o reputatie de invidiat in randul pescarilor de crap sau stationar, oferindu-le acestora mereu satisfactii, indiferent de conditiile de pescuit sau presiunille imense la care au fost supuse in timpul drill-urilor cu exemplare de talie mare.

 


                 

2. Mulineta Feeder Okuma Ceymar XT RD 4000

Este o mulineta noua, stilata, pe care ti-ai dori s-o incerci cat mai repede. Vei ramane surprins de fluiditatea in miscare, de rezistenta si puterea generata prin inglobarea tehnologiilor de top si prin utilizarea materialelor de calitate superioara. Cu un corp extrem de usor si un rotor perfect echilibrat, mulineta Okuma Ceymar XT RD este elementul care face diferenta pe orice balta in mana oricarui pescar profesionist care stie sa-i puna in valoare caracteristicile.

 

 

                 
3.Mulineta Baracuda Rocket 4000


Mulineta feeder Baracuda Rocket 4000 este o mulineta pentru pescuit stationar, prevazuta cu frana micrometrica pe fata, corp subtire si tambur metalic. Beneficiaza de sistem baitrunner si anti-retur instantaneu si poate fi utilizata cu succes atat in pescuitul traditional cat si in cel la feeder.

 


 
                  
4. Mulineta DAM Quick HRX 640 FS

 

Mulineta DAM Quick HRX 640 FS, face parte din portofoliul de mulinete cu bait-runner QUICK si este construita robust, pe sistemul patentat HPN al producatorului DAM. Rotatia tamburului este fina, desing modern , 5 rulmenti din otel si 1 pe anti-revers, tambur din aluminiu si tambur de rezerva din grafit,, axul central este din otel, maner ergonomic, toate aceste caracteristici fac din aceasta mulineta sa fie paretenerul tau de nadejde in apriga lupta cu crapii, este o plecere sa o vezi si o bucurie sa o folosesti.

                  

5. Mulineta feeder Lineaeffe X-Runner 6000

Mulineta din gama Team Specialist.
Contructie extra solida cu sistem free spool, de capacitate mare.
Constructie EXTRA STRONG
Sistem infinit antireverse
Sistem WORM SHAFT
Galet supradimensionat
Bratul pick-up supradimensionat
Sistem FREE SPOOL

 

              
6. Mulineta feeder Okuma Ceymar Baitfeeder 5500

 


- Sistem baitfeeder de eliberare rapidă a tamburului de aluminiu
- Frână multi-disc, cu discuri de pâslă impregnate cu ulei
- Rulmenții 2 + 1BB pe angrenaj
- Rulment pentru quick-set anti-reverse
- Pinion din alamă de precizie
- Corp de grafit rezistent la coroziune
- RESII: Sistem echilibrare al rotorului pe calculator
- Butonul manivelei din ABS cu greutate redusă
- Sistem angrenaj eliptic de precizie

 

 

 

 

             
7. Mulineta feeder Spro Element X LCS 4000

 

Mulineta versatila special creata pentru pescuitul la feeder in ape curgatoare cat si in balti sau lacuri.
One Way clutch anti-reverse system, corp si rotor usor din grafit, S-Curve Oscillation System.
Sistem de franare Freeline, Titanium Line Roller, manivela rezistenta din aluminiu, tambur din aluminiu.

               

8. Mulineta feeder Spro Octan LCS 1060

Spro Octan LCS  este o mulineta de feeder prevazuta cu baiterunner, cu frana multi disc frontala, are un rulment in galet care nu permite rasucirea firului, tambur si manivela din aluminiu, S-curve oscillation system, LCS Line-Control-System.

 

             

9. Mulineta DAM Quick Fighter Pro Metal 350 FD

 

Generatie noua in aceasta serie DAM QUICK, mulineta Fighter Pro Metal are tambur din aluminiu dublu anodizat si tambur de rezerva din grafit, 3 rulmenti si rotor instant anti-revers. Este o mulineta fiabila, ideala raport calitate-pret excelent.

 

                       
10. Mulineta Browning Ambition MF FD 430


Mulineta Browning Ambition 430FD este mulineta destinata pescuitului fin la feeder. Se echilibreaza perfect pe lansete incadrate intre 2.40-3.30 lungime, light si medium. Prevazuta cu 4 rulmenti, tambur aluminiu,tambur de rezerva grafit cu capacitate diferita 330m/0.20mm, galet supradimensionat, brat de forta , o mulineta frumoasa, legata, culoare mata, rulaj fin, toate atributele pentru o partida de feeder reusita.


Pescuitul este o pasiune pentru multi dintre noi. Totusi, fara sculele potrivite, poate fi frustrant, mai ales cand vezi pe cel de langa tine cum isi etaleaza panopliile si scoate peste dupa peste.
De aceea, sper, prin propunerile pe care vi le-am facut mai sus, sa va usurez alegerea unei mulinete de feeder care sa va si multumeasca, dar si sa nu va goleasca portofelul.

Pentru ca un pescar informat este un pescar in avantaj!

VEZI TOATA GAMA DE MULINETE SUB 250 LEI >>>>>>>>>>https://bit.ly/2q9r7wH

Leave a Comment