Top 10 mulinete de feeder pana in 250 lei

Postat de Robescu Dinu 23.03.2017 0 Comentarii Cu ce pescuim,

In urma articolului Top 10 mulinete calitative de crap, am primit nenumarate reactii de la prietenii pescari, dar si rugamintea de a face un top al mulinetelor de feeder, care sa se incadreze in suma de 250 lei.

Cand planificam sa ne cumparam o mulineta de feeder, vom tine cont de mai multe aspecte, cum ar fi preferintele, experienta si nu in ultimul rand, pretul. Daca vine vorba de pret, cum spuneam si AICI, se pare ca 250 lei este suma peste care o mare parte din pescari nu este dispusa sa treaca.
Pentru pescari, pescuitul cu mulineta potrivita este un aspect foarte important, fapt ce confera confort, multumire si siguranta in pescuit.
Ca sa usuram putin munca de a cauta in miile de produse, haideti sa exploram impreuna top 10 cele mai bune mulinete de feeder pana in 250 lei.

 

                    

1. Mulineta New Okuma Longbow XT Baitfeeder 5500

 

Okuma Longbow Baitfeeder este una dintre mulinetele cele mai apreciate din punct de vedere al performantelor si fiabilitatii, raportate la pretul de achizitie. Este modelul care si-a cladit o reputatie de invidiat in randul pescarilor de crap sau stationar, oferindu-le acestora mereu satisfactii, indiferent de conditiile de pescuit sau presiunille imense la care au fost supuse in timpul drill-urilor cu exemplare de talie mare.

 


                 

2. Mulineta feeder Trabucco Firestar 4000

Mulineta cu un corp hybrid din aluminiu si grafit, dar in acelasi timp ultra slim, echipata cu tambur de aluminiu si tambur de rezerva din grafit. Are pickup cu roller anti twist, frana micro cu discuri supradimensionate, rulmenti long life, antirevers infinit, si foarte important Worm Shaft Sistem pentru o recuperare si asezare perfecta a firului.Manivela de lupta din aluminiu cu EVA pentru o utilizare cat mai placuta si comoda.

 

                 
3. Mulineta feeder Jaxon Red Carp FRXL500

Jaxon Red Carp FRXL este o mulineta cu finisaje moderne de foarte buna calitate ce dispune de 8 rulmenti, tambur de aluminiu si tambur de rezerva din grafit. Este echipata cu baitrunner modern, antirevers infinit. Mulineta este pretabila pescuitului la feeder si la crap.


 
                  
4. Mulineta feeder Carp Zoom Black Ghost BBC 5000

Carp Zoom Black Ghost BBC este o mulineta versatila pe care o puteti folosi in functie de necesitati, la mai multe stiluri de pescuit - feeder, crap sau somn. Materialele de cea mai buna calitate si caracteristicile fac din Carp Zoom Black Ghost BBC mulineta pe care va puteti baza cand vine vorba de pestii de talie mare.
Este o mulineta cu corp din grafit, echipata cu 6 rulmenti, tambur de aluminiu si tambur de rezerva din grafit, frana fata, sistem bait runner, maner de forta, rotor echilibrat pe calculator, galet supradimensionat anti rasucire.

 

                  

5. Mulineta feeder Carp Zoom Specific BBC 5000

Este o mulineta versatila echipata cu 2 tamburi de aluminiu cu capacitati diferite, permitand utilizarea la pescuitul stationar la feeder sau la pescuitul crapului. Cu frana puternica si angrenaje robuste puse in miscare de rulmenti de provenienta japoneza aceasta mulineta  permite drill-uri prelungite cu exemplare capitale. Echipata cu 8 rulmenti fabricati in Japonia, tambur din aluminiu si tambur de rezerva tot din aluminiu, sistem bait-runner, maner interschimbabil stanga/dreapta, angrenaje Power-Drive, rotor echilibrat pe calculator.


              
6. Mulineta feeder K-Karp Buller LD 6000

Mulineta cu design elegant dedicata pescuitului la pesti de talie mare, in rauri si canale cu curent puternic. Karp Buller LD se remarca prin integrarea tehnologiei Warm Shaft si Slow Oscillation, prin prezenta rollerului anti-twist si a bait-runner-ului. Are tambur din aluminiu, iar tamburul de rezerva din grafit. Frana fata cu discuri supradimensionate imbracate cu teflon.
Bait-Runner, Manivela din aluminiu. Roller antitwist. Antirevers infinit. Worm Shaft.

 

             
7. Mulineta feeder Jaxon Magnet Carp FRXL5000


    
Jaxon Magnet Carp FRXL este o mulineta cu 8 rulmenti, tambur de aluminiu si tambur de rezerva, destinata pescuitului la crap si la feeder fiind echipata cu  doua sisteme de franare cu reglaj micrometric.

 

               

8. Mulineta feeder Spro Octan LCS 1060

Spro Octan LCS  este o mulineta de feeder prevazuta cu baiterunner, cu frana multi disc frontala, are un rulment in galet care nu permite rasucirea firului, tambur si manivela din aluminiu, S-curve oscillation system, LCS Line-Control-System.

 

             

9. Mulineta feeder Colmic Blu Power FD 5000

Blu Power este finisata in culoarea albastra a apei in care toti pescarii isi doresc sa pescuiasca. Fiecare particica din aceasta mulineta este tratata cu si mai multa grija, de la partea mecanica pana la cea estetica. Raportul de recuperare 5.1:1 o face excelenta pentru pescuitul in apa dulce la feeder, cat si pentru cel in apa sarata.

 

                       
10. Mulineta feeder Spro Element X LCS 4000


 
   Mulineta versatila special creata pentru pescuitul la feeder in ape curgatoare cat si in balti sau lacuri.
   One Way clutch anti-reverse system, corp si rotor usor din grafit, S-Curve Oscillation System.
   Sistem de franare Freeline, Titanium Line Roller, manivela rezistenta din aluminiu, tambur din aluminiu.


Pescuitul este o pasiune pentru multi dintre noi. Totusi, fara sculele potrivite, poate fi frustrant, mai ales cand vezi pe cel de langa tine cum isi etaleaza panopliile si scoate peste dupa peste.
De aceea, sper, prin propunerile pe care vi le-am facut mai sus, sa va usurez alegerea unei mulinete de feeder care sa va si multumeasca, dar si sa nu va goleasca portofelul.

Pentru ca un pescar informat este un pescar in avantaj!

VEZI TOATA GAMA DE MULINETE SUB 250 LEI >>>>>>>>>>http://bit.ly/2vJwOF9

Leave a Comment