Bocanci Carp Zoom DuraStep 44

Vom aprecia foarte mult acesti bocanci in perioada rece a anului. Călduți și confortabili, cu căptușeală detașabilă pentru utilizare sezonieră. Sunt complet impermeabili, anti-alunecare, cu nervuri pentru teren neuniform.  Ușor de curățat datorită designului său.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Bocanci Carp Zoom DuraStep 44

  • 296,00 Lei
  • Fără TVA: 296,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: incaltaminte