Stoc Epuizat Bocanci Norfin Mission 44

Norfin Mission - bocanci confortabili, cu decupaj mijlociu, rezistenti la frig și la apă sunt potriviti perfect pentru călătoriile pe distanțe lungi, primăvara, vara și toamna. Partea superioară funcțională, ușoară, expusă elementelor, este realizată din materiale durabile, de înaltă calitate, oferindu-vă confort și protecție, indiferent de condiții. Talpa are o construcție specială, pentru a crește stabilitatea și aderența.

Materiale folosite:
Partea superioară: POLIESTER + membrană PU
Talpă: EVA + RUBBER

    Confortabili
    durabili, rezistenti la abraziune
    Protecție consolidată pe toate zonele expuse
    Material respirator cu membrană
    Șireturi lungi și durabile
    Căptușeală THINSULATE ușoară și respirabilă
    Talpă ușoară și elastică combinată din materiale EVA și RUBBER
    Protecțiile adânci cresc stabilitatea și aderența

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Bocanci Norfin Mission 44

  • 430,00 Lei
  • Fără TVA: 430,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte