By Döme - Mulineta Team Feeder Long Cast 5500

Iată noua familie de mulinete marcată de numele Gábor Döme, care a fost concepută pentru pescuitul la distanță. Însoțitorul perfect pentru bețele TEAM FEEDER Master Carp Long Cast.

Long Cast este mulineta robusat care a rămas totuși relativ ușoara, dimensiunea mai mare fiind de doar 549 grame. Una dintre caracteristicile sale speciale este frâna rapidă, care poate fi blocată aproape complet în jumătate de tură.

De ce este necesar acest lucru? În timpul pescuitului la distanță, dacă frâna nu este acționată complet, dacă nu este stabilizată, firul poate aluneca în timpul aruncării puternice, ceea ce poate provoca vătămări grave la degete.

Posibilitatea acestui lucru poate fi complet exclusă printr-o mișcare rapidă. Lamela de pâslă, frâna protejată împotriva prafului, desigur, funcționează impecabil în orice poziție de frână.

În plus, frâna rotorului, care este deosebit de importantă pentru aruncarea la distanță, blochează rotația tamburului atunci când pickupul este deschis, prevenind astfel retragerea accidentala a pickupului în timpul aruncării.

Corpul de dimensiuni respectabile, roșu și argintiu, are o structură cu un raport mediu (4,6: 1).
Rulmentii 5 + 1 sigilati au ca rezultat o rulare ușoară și lină.
Ridicarea pickupului cu șurub este responsabilă pentru lansarea precisă a firului.
 
Tamburul său din aluminiu cu diametru mare (67 mm) nu numai că permite retragerea rapidă a firului, ci și rotirea rapidă a acestuia.
O caracteristică comună  este că firul poate fi înfășurat sub tambur dacă este utilizat neglijent. Pentru a elimina acest lucru, un „cadru anti-încurcătură” este plasat pe arbore sub tambur, ceea ce este practic neobservabil.


Rulmenti 5+1 ,

Recuperare 4,6/1 ,

Capacitate 0,20 mm / 300 m,

Tambur metalic Long-Cast ,

Carcasa Grafit-Hybrid ,

Wormshaft oscillation system

Manivela metalica ,

2 clipsuri metalice,

Galet prevazut cu rulment ,

Greutate 570gr ,

Recuperare la un tur de manivela 97cm

Mulineda destinata pentru pescuitul la distanta ,mulineta robusta prevazuta cu frana rapida in tambur , cu o jumatate de tura inchide frana complet.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

By Döme - Mulineta Team Feeder Long Cast 5500

  • 435,00 Lei
  • Fără TVA: 435,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete feeder