By Döme - Mulineta TEAM FEEDER MasterCarp LCS Pro 6000

Versiunea imbunatatita a modelului precedent, Team Feeder Master Carp PRO LCS are o frana mult mai precisa, un rotor mai echilibrat si tambur mai lat. Toate celelalte caracteristici au ramas acelasi, de ce sa renunti la ele daca si-au dovedit eficacitatea.

Nr. rulmenti: 5+1 Material corp: grafit-hybrid Raport de recuperare: 4.6:1 Greutate: 440g Material tambur: aluminiu Tambur de rezerva: Nu Dimensiune tambur: 280m/0,20mm 180m/0,25mmSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

By Döme - Mulineta TEAM FEEDER MasterCarp LCS Pro 6000

  • 368,00 Lei
  • Fără TVA: 368,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete feeder