-5% Cagula Savage Gear Balaclava Fleece

Savage Gear Fleece Balaclava este extrem de caldă, oferindu-vă un maximum de confort și protecție față de vremea rece și este personalizat cu un logo trendy #Savage modern.

Vă protejează fața de vânt și ploaie și este fabricată din 80% din lână tricotată moale și din fire acrilice. Are un strat dublu pentru un plus de confort și căldură .Balaclava Savage Gear Fleece este colorată în culoarea negru / gri și este disponibilă într-o marime universala.

- Material: lână tricotată 80%, 20% fire acrilice
- Dublu strat pentru căldură suplimentară
- 100% poliester fleece interior pentru confort


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cagula Savage Gear Balaclava Fleece

Oferta cu timp limitat
  • 123,50 Lei
  • 117,33 Lei
  • Fără TVA: 117,33 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte