Camasa cu maneca scurta Norfin Focus S

Cămașa de vară ușoară din material quick dry, rezistent la abraziuni, ripstop Nylon. Ofera o senzație racoroasa și se usucă repede pentru a vă face să vă simțiți racorit chiar și în cea mai calduroasa vară.

Există o ventilație suplimentară pe spate. Două buzunare în piept și inele D, precum și inele de prindere sub buzunare vă vor ajuta sa pastrati  ochelarii de soare.
Două buzunare în piept
Clapetă de ventilație suplimentară pe spate
Bucle pentru clesti de pescuit
Guler extins pe spate pentru a vă proteja de soare
Material: 100% NYLON, UPF-40

Protecție UV: Indicator de protecție la ultraviolete.

NORFIN DRY - Procesul implică mutarea umidității din corp spre suprafața materialului în vreme calduroasa. Umiditatea se evaporă rapid de pe suprafața materialului, reînnoind astfel corpul și îmbunătățind confortul.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Camasa cu maneca scurta Norfin Focus S

  • 230,00 Lei
  • Fără TVA: 230,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte