-5% Carlige Mustad Bronz Curbate pentru musca Nr 10

Cele mai avansate carlige din punct de vedere a tehnologiei de fabricare flosite. Carlige fly, ultra ascutite dupa cea mai noua tehnologoe Mustad, cu barbeta de dimensiuni reduse, pentru a proteja pestele.
Carligele sunt confectionate din otel spcial Z-STEEL, de 8 ori mai rezistent la coroziune decat celalte materiale clasice, sunt tratate termic in 3 etape, fapt ce le confera un plus de rezistenta cu 30% mai mult.

-RECOMANDAT PENTRU CONFECTIONAREA NIMFELOR;

-TIJA SCURTA;

-FORJATE;

-CU VARFUL INTORS;

-SARMA DE DOUA ORI MAI SUBTIRE DECAT LA MODELELE CLASICE.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlige Mustad Bronz Curbate pentru musca Nr 10

Oferta cu timp limitat
  • 15,90 Lei
  • 15,11 Lei
  • Fără TVA: 15,11 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Cârlige de pescuit la muscă