Carlige Fudo Worm SSB 50buc Nr 5/0

Carlig cu tija lunga prevazuta cu 2 spini. Poate fi folosit in combinatie cu greutatile pentru montura fudo prin atasarea cu ajutorul unui inel despicat sau al unei agrafe sau poate fi folosit in monturile Jika-Rig, Jig-Articulat. Acest tip de montura confera o mare libertate de miscare nalucii atat in plan vertical cat si orizontal. Spinii de pe tija carligului fixeaza naluca mult mai bine pe carlig. Acest carlig mai poate fi folosit in pescuitul salaului la bucatica de peste.
Tip carlig : worm
Culoare carlig : BN (Black Nickel)
Fabricat in : Japonia

Pentru o mai buna informare cu privire la lungimea exacta a carligelor Fudo vizualizati fotografiile realizate pe hartie milimetrica.
Monturi turnate pe acest model de carlig: Bila sau Football

Gume recomandate :

1/0 - Kopyto 5 CM, Clonay 5 CM, Twister 6 CM, Turbo Twister 6.5 CM, Rak 5.5 CM

2/0 - Kopyto 6.2 CM, Ohio 7.5 CM, Diamond 6.2 CM, Twister 8 Cm, Super Banjo 7.5 CM

5/0 - Aqua 9 CM, Diamond Shad 12.5 CM, Jankes 10 CM, King Shad 10 CM, Kopyto 10 & 12.5 CM, Ohio 10 & 12.5 CM, Shark 10 CM, Super Fish Shad 10 CM, Twister 13 CM

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlige Fudo Worm SSB 50buc Nr 5/0

  • 57,00 Lei
  • Fără TVA: 57,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: carlige offset