Carlige Jig Hayabusa 151 Black Nickel Nr 5/0 50buc/plic

Carlige pentru jig fabricate in Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale,cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane

Construite cu deschidere mare si precisa,  ofera un contact si o capturare deosebita, fara mare efort de intepare. Gratie designului deosebit, poseda un centru de greutate coborat ceea ce se transpune intr-o pozitie stabila.

Ochetul orientat la 90 de grade fata de tija este inchis in faza de fabricatie astfel incat sa fie evitate dezgatarile accidentale atunci cand nu folosim agrafe si nici lezarea firului prin frecarea cu ochetul.  

Marime carlig: 5/0
Culoare: Black Nickel
Ambalare: 50buc/plic
Tija in unghi: 90 Grade
Picior ochet scurt: se potrivesc in marea majoritate a martitelor DO-IT
Dimensiune: masurata de la ochet la curbura: 48mm
Lungime picior: masurat de la curbura (unghi 90 Grade) pana la ochet (extremitate): 9.5mm
Deschidere curbura: Masurata de la varf la tija - linie dreapta - 17mm
Produse in Japonia


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlige Jig Hayabusa 151 Black Nickel Nr 5/0 50buc/plic

  • 75,00 Lei
  • Fără TVA: 75,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: carlige jig neturnate