Carlige Jig BKK9050-NP 50buc/plic 4/0

Construit cu deschidere mare si precisa,  ofera un contact si o capturare deosebita, fara mare efort de intepare. Gratie designului deosebit, poseda un centru de greutate coborat ceea ce se transpune intr-o pozitie stabila.

Ochetul orientat la 90 de grade fata de tija este inchis in faza de fabricatie printr-o tehnologie BKK, neintalnita la alte firme, astfel incat sa fie evitate dezgatarile accidentale atunci cand nu folosim agrafe si nici lezarea firului prin frecarea cu ochetul.  

Carligele sunt fabricate din otel forjat japonez, iar varful ascutit electrochimic le confera o durata de viata indelungata. Culoare Black Nichel.

Caracteristici:

    Terminal tija: Ochet
    Forjate pentru extra-rezistenta
    Varf ascutit chimic
    Finisaj premium
    Culoare: Black Nickel
    Tara origine: Japonia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Carlige Jig BKK9050-NP 50buc/plic 4/0

  • 81,00 Lei
  • Fără TVA: 81,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: carlige jig neturnate