Cizme Iarna Norfin Element 43
Cizme de iarna din EVA cu captuseala detasabila, capabile sa asigure protectie termica pana la temperaturi de -30grade Celsius. Materialul din care sunt facute este bogat in microbule din cauciu. Este un material extrem de usor, extrem de bun izolant, facand cizmele cu pana la 40% mai usoare ca alte cizme din EVA.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cizme Iarna Norfin Element 43

  • 145,00 Lei
  • Fără TVA: 145,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte