Cizme Trakko Eva Greenlander -30C 42

Cizma usoara fabricata din spuma EVA cu ciorap de pasla interschimbabil. Este waterproof, antiderapanta, asigura un nivel inalt de confort protejand piciorul pana la -30 grade C. Captuseala se poate scoate cu usurinta pentru a se curata. Se pot folosi si vara prin inlaturarea ciorapului.Inaltime cizma 38.5cm

Caracteristici:

    Material: EVA;
    Ciorap de pasla interschimbabil;
    Waterproof, antiderapante;
    Rezistente la -30*C;
    Foarte usoare;
    Inaltime cizma:38.5cm
    Tara de origine: Polonia.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cizme Trakko Eva Greenlander -30C 42

  • 115,00 Lei
  • Fără TVA: 115,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte