Cizme Trakko Eva Yukon 44

Cizme din material  100% EVA de înaltă calitate cu o greutate de 900 g, mult mai ușoară decât cizmele din PVC sau cauciuc.

Izolația super ridicată datorită bulelor de aer din materialul EVA, ușor de păstrat curate, impermeabile, ajustabile pe mișcarea picioarelor cu un confort optim garantat în mișcare.

Flexibilitate permanenta  până la -30 °C.Pot fi folosite pe tot parcursul datorita ciorapului de pasla detasabil.
Testele au confirmat, confortul de utilizare și nivelul ridicat de izolare a taliei împotriva frigului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cizme Trakko Eva Yukon 44

  • 98,00 Lei
  • Fără TVA: 98,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte