Stoc Epuizat Cort Fox EVO Compact

 Legendarul cort Fox revine în oferta noastră, însă cu câteva îmbunătățiri în ceea ce privește designul,ca un  adăpost cu dimensiuni compacte, perfect pentru sesiunile scurte de pescuit.


 Cadru din fibră de sticlă, construit cu elemente de calitate ridicată, cu design compact, cu spițe pliabile, pentru a reduce lungimea totală atunci când este ambalat.

Articulațiile speciale și înclinațiile acestora creează un spațiu interior sporit. De asemenea, sporesc tensiunea din panoul din spate pentru un design care permite-i susținere independentă. Cordoane de ghidaj pentru suport suplimentar în condiții de vreme extremă.


    Țesătură din poliester rezistentă la uzură (2000 mm coloană hidrostatică), elemente de îmbinare din blocuri turnate.
    Furnizat cu panou frontal din plasă contra insectelor atașabil cu fermoar, cuie de fixare, groundsheet cu greutate redusă și 2 x picheți.
    Înălțime și lățime complet reglabile pentru a putea fi adaptat la diferitele condiții de pescuit pe care le puteți întâlni.


    Dimensiuni montat: lățimea de 300 cm x adâncime 165 cm x înălțime maximă 125 cm

    Dimensiuni împachetat: lungime 106 cm x diametru 17 cm.

    Cântărește doar 6,5 kg, cu tot cu foaia de groundsheet, picheți, panou  frontal și cuie de fixare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort Fox EVO Compact

  • 1.104,00 Lei
  • Fără TVA: 1.104,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: corturi