Stoc Epuizat Cort Fox R-Series Brolly 260 x 178 x 128cm

Cort confectionat din polyester 100% cu factor hidrostatic 10.000mm coloana de apa. Dispune de sistemul de auto-tensionare (STS), care ofera mai mult spatiu pe inaltime la interiorul cortului si tija centrala scurta filetata pentru usurinta si viteza la ridicare.

Este prevazut cu un fermoar pe partea din fata, care permite adaugarea ulterioara a unui panou frontal complet. Pragurile laterale extinse ofera o protectie suplimentara la apa, vant etc.

Caracteristici:

    Material: polyester;
    Dimensiuni: 262x178x128cm;
    Factor hidrostatic 10.000mm coloana de apa;
    Sistem de auto-tensionare (STS);
    Tija centrala scurta filetata;
    Praguri laterale extinse;
    Benzi de fixare a lansetelor;
    Cozorocul frontal ajuta la scurgerea apei;
    Greutate: 7.5kg.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cort Fox R-Series Brolly 260 x 178 x 128cm

  • 864,00 Lei
  • Fără TVA: 864,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: corturi