Nou! Costum de corp Norfin Thermo Line 3 L

Costum  de corp din noua generație - recomandat cu incredere de pescarii din toata lumea pentru ca ofera căldură și izolare pe vreme rece. Funcționează cel mai bine atunci când este purtat ca strat de baza sub o altă îmbrăcăminte, deoarece va împinge umezeala departe de piele și va asigura confortul în toate condițiile.

     Cusături bine realizate
     Izolație ușoară
     Talie elastică
     Material: 100% poliester
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Costum de corp Norfin Thermo Line 3 L

  • 135,00 Lei
  • Fără TVA: 135,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte