Nou! Costum Norfin Pro Dry 2 Lucky John S

Conceput special pentru pescarii cărora le place să fie afară în ciuda condițiilor meteorologice extreme, acest costum de ploaie oferă funcționalitate excelentă și control al umidității.

Materialul cu trei straturi este suficient de durabil pentru a-și păstra rezistența la apă și respirabilitate pe o perioadă lungă de timp.

Toate cusăturile sunt lipite cu precizie.

Materialul membranar cu trei straturi, NORTEX RESPIRABIL, este suficient de durabil pentru a-și păstra rezistența la apă și respirabilitate pe o perioadă lungă de timp.

Este special construit pentru a respinge precipitațiile puternice, non-stop, dar permite transpirația să se vaporeze, asigurând o senzație confortabilă și uscată chiar și în condiții dificile.

Material: NORTEX RESPIRABIL
Impermeabilizare: 12 000 mm
Respirabilitate: 8 000 g / m² / 24 h
(70% NYLON 30% membrana PU)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Costum Norfin Pro Dry 2 Lucky John S

  • 1.375,00 Lei
  • Fără TVA: 1.375,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte