Cosulet Carp Expert Vario Inline Gigant 35+20g

Vario Inline Gigant sunt folosite cu mare satisfacție de un număr mare de pescari, datorită combinației dintre capacitatea și forma crescută de stocare.

Este un cosulet cu 3 nervuri, care atunci când sunt umplute formează o formă perfect simplificată, care se fixeaza bine si se lanseaza cu usurinta.

Datorită capacității crescute de stocare, cu aceste modele, momeala reală, îmbogățită cu semințe și pelete, poate fi folosită perfect și în locul de pescuit dorit.

In interiorul cosului se afla un tub de plastic care este prevazut cu o greutate din plumb de 20g care va tine mai bine cosuletul cand pescuiti in ape curgatoare.

Momeala umplută în acest coș se descompune rapid, nu se blochează boabe în el, obținând un efect adecvat acolo unde este necesar, iar peștii răspund bine la cantități mari de hrăna.
Se vinde 1 buc/plic


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cosulet Carp Expert Vario Inline Gigant 35+20g

  • 9,50 Lei
  • Fără TVA: 9,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: cosulete, momitoare, plumbi