Nou! Stoc Epuizat Fir Monofilament Daiwa Infinity Sinking Carp Line Brown 500m 0.37mm 10.100kg

Descoperiți INFINITY SINKING MONO: o noutate revoluționară de la DAIWA, dezvoltată special pentru pescuitul crapului.

Acest fir de pescuit care se scufundă pentru crap este o adevărată inovație, având o densitate de 1,2 în comparație cu apa (aproximativ 0,99). Este semnificativ mai greu și, prin urmare, se scufundă până pe substrat, unde se așează optim.

Noul material a fost dezvoltat pe o perioadă lungă de timp în Japonia, și este cu adevărat unic în această versiune. Spre deosebire de materialul rigid de fluorocarbon, noul Infinity Sinking este moale și flexibil, ceea ce permite proprietăți excelente de întindere.

Acest lucru este ideal pentru a evita rupturile în timpul luptei și pentru a asigura o rezistență ridicată a nodurilor sub sarcină.

Caracteristici:

- Scufundare pentru o prezentare optimă pe fundul apei
- Rezistență ridicată la nod pentru un pescuit sigur
- Rezistență mare la abraziune pentru o durabilitate îndelungată
- Fabricat în Japonia pentru o calitate și fiabilitate de primă clasă


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Monofilament Daiwa Infinity Sinking Carp Line Brown 500m 0.37mm 10.100kg

  • 73,45 Lei
  • Fără TVA: 73,45 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00