Stoc Epuizat Fir Monofilament Daiwa Tournament ST 300m 0.19mm/2.27kg

Considerat pe scară largă a fi unul dintre cele mai rezistente fire monofilament de pe piață, Tournament ST Monofil se mândrește cu o serie de caracteristici impresionante care îl deosebesc de restul.

Semnificativ mai dur decât liniile comparabile la un preț similar, Daiwa Tournament ST Monofil a fost supus unor teste nemiloase în timpul procesului de dezvoltare pentru a se asigura că va rezista la cele mai dure utilizări.

Expus la tratamente care au cauzat incursiunea de tăieturi și tăieturi de suprafață, Daiwa a fost incredibil de încântat să observe că ST Monofil și-a păstrat încă o mare parte din rezistența sa remarcabilă.

În ciuda acestei puteri, Tournament ST Monofil are aproape zero memorie.

Acest lucru vă asigură că, atunci când acest fir iese de pe rola, veți experimenta de fiecare dată o așezare aproape perfectă pe tambur. Cu o textură de suprafață netedă, acest fir poate arunca distanțe remarcabile datorită frecării minime pe care o are atunci când zboară de pe tambur.

Această fir are, de asemenea, o rezistență incredibil de mare a nodurilor, asigurând monturi extrem de robuste.

Daiwa Tournament ST Monofil a fost atât de popular în rândul comunității de pescuit, încât Daiwa a fost forțată să scoată bobine de fir de 300 m, inclusiv fir la o tensiune de rupere mai mică de 5 lb și 6 lb.

- Rezistență ridicată la abraziune
- Textura suprafață netedă
- Rezistență super mare a nodurilor
- Memorie ultra scăzută
- Rola de 300m
- Culoare verde

Variante:

0.19mm / 2.27kg
0.21mm / 2.72kg
0.24mm / 3.60kg
0.26mm / 4.53kg
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Monofilament Daiwa Tournament ST 300m 0.19mm/2.27kg

  • 24,79 Lei
  • Fără TVA: 24,79 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: fire monofilament