-5% Fir Monofilament Jaxon Crocodile Carp 600m 0.32mm/18kg

Jaxon Crocodile Carp este un monofilament de culoare maro cu o foarte buna rezistenta la nod si abraziune, fara memorie si cu un indice de elongatie mediu. Este un fir usor rigid cu o foarte buna alunecare printre inele, permitand lansari la foarte mare distanta.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Monofilament Jaxon Crocodile Carp 600m 0.32mm/18kg

Oferta cu timp limitat
  • 37,00 Lei
  • 35,15 Lei
  • Fără TVA: 35,15 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire monofilament, fire crap