Fir Textil Berkley Sick Hi-Viz Yellow Braid 150m 0.14mm 16.5kg

Berkley Sick este un fir multifuncțional conceput pentru spinning la știuca, bibanul, salau sau păstrăv.

Este, de asemenea, un fir de pescuit maritim extrem de bun pentru a viza specii precum bibanul de mare. Ideal pentru tehnicile active de pescuit unde ai nevoie de un fir de pescuit puternic, cum ar fi pescuitul cu naluci .

Zero stretch înseamnă o sensibilitate excepțională – datorită caracteristicilor de întindere scăzută ale firului, transferă instantaneu lovituri, trasaturi de pești precauți, dar și informații despre structura substratului. Firele impletite super netede de înaltă performanță, cu întindere scăzută și rezistență mare a nodurilor oferă multe avantaje pentru a prinde mai mulți pești în medii de pescuit dificile.

Rezistență superioară la nod – firele PE împletite in 8 fire, cum ar fi super firul Sick de la Berkley, asigură un nod solid și sigur. Puteți folosi orice nod de pescuit. Combinația dintre fibrele HMWPE de înaltă performanță și tehnologia de impletire foarte strânsă face ca acest fir sa fie super puternic chiar și la diametrele mai mici.

Lansari de înaltă performanță și la distanță lungă – firele Sick sunt acoperite cu nano-acoperire proprietary dintr-un polimer microcristalin extrem de durabil. Acest tratament cu membrană de înaltă tehnologie oferă o rezistență mare la abraziune și o netezime extremă care reduce frecarea dintre fir și inelele lansetei in timpul lansarii si a recuperarii. Face mai puțin sunet, tăie mai ușor vegetația și reduce șansa de a face burta cand este vânt.

Puternic pe diametre mici - tehnologia de impletire de înaltă densitate oferă fire puternice, dar subțiri ca si diametru, cu absorbție de apă aproape zero. Acest lucru reduce rezistența în apă și greutatea firului la lansare. Datorită rezistenței ridicate la tracțiune și tratamentului suprafeței, puteți reduce dimensiunea în diametru fără a sacrifica rezistența.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Textil Berkley Sick Hi-Viz Yellow Braid 150m 0.14mm 16.5kg

  • 124,50 Lei
  • Fără TVA: 124,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: fire textile, fire biban, fire salau, fire stiuca