Fir Textil UniCat Extreme Leader 20m 0.90mm 116kg

Fir extrem de rezistent la abraziune special conceput pentru forfac. Dublu teflonat si cu o tesatura stransa pentru ca firul sa nu se agate in dintii somnului.  Diminueza forta contrei necesara pentru a sparge placa osoasa din gura somnului.

Pescuitul la somn fara folosirea unui fir inaintas rezistent la abraziune duce la pierderea garantata a majoritatii capturilor. Pierdem acei somni care conteaza, adica acei somni cu care ne putem mandri. Somnul are mii de dinti de mici dimensiuni care vor scamosa si rupe, orice fir textil.

Lungime: 20m
Diametru:0.90mm
Rezistenta fir: 116kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Textil UniCat Extreme Leader 20m 0.90mm 116kg

  • 51,13 Lei
  • Fără TVA: 51,13 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire somn