Stoc Epuizat Kit Fly DAM Lanseta 2.70m #5/6 + Mulineta + Fir WF5F + Muste

Kit Fly DAM Lanseta 2.70m #5/6 + Mulineta + Fir WF5F + Muste reprezinta kitul complet pentru pescuitul la fly. Deoarece majoritatea pescarilor ce vor sa inceapa pescuitul la fly nu cunosc ceea ce trebuie sa cumpere, DAM a creeat un set complet echipat de FLY compus din lanseta,mulineta,fir si 5 muste puse in cutie. Lanseta este confectionata din carbon si este echipata cu maner din pluta + 10 inele foarte rezistente iar mandrina este una clasica speciala pentru FLY-Fishing. Acest kit are un raport calitate pret de exceptie si nu trebuie sa lipseasca pescarului ce doreste sa inceapa pescuitul la musca.

Lanseta

- lungime:2.7m
- nr elemente: 4
- actiune: fast

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit Fly DAM Lanseta 2.70m #5/6 + Mulineta + Fir WF5F + Muste

  • 645,00 Lei
  • Fără TVA: 645,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit la musca