Cutie Muste Grey GS Water Resistant Fly Box Black

Cutie pentru depozitat muste, rezistenta la apă.

Rândurile de spumă cu fante plasate pe verticală oferă o capacitate crescută și muștele pot fi adăugate sau îndepărtate cu ușurință. O etanșare rezistentă la apă vă oferă liniște sufletească daca pescuiti in apa sau să fiți prins de o furtună cu ploaie puternică.

195 mm x 110 mm x 45 mm
Rânduri de spumă cu fante în stil vertical
Capac rezistent la apă
Culoare neagră
Depoziteaza până la 237 de muște

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Cutie Muste Grey GS Water Resistant Fly Box Black

  • 124,50 Lei
  • Fără TVA: 124,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: cutii, valigete, genti pescuit la musca