Geanta Daiwa Infinity System Large Accessory & Cool Pouch 25 x 20 x 21cm

Geanta mare Infinity System are același profil ca modelul mediu, doar că are o înălțime dublă și este căptușită cu o folie termică, ceea ce o face perfectă pentru a transporta alimente sau momeală (până la 5 kg boilies).

În compartimentul principal al Rucksack sau al genții Low Level, puteți depozita un număr de maxim două genți mari de accesorii. Astfel, vă puteți pregăti pentru partida de pescuit planificată și puteți folosi spațiul de depozitare perfect.

Material: poliester 600D

► Realizată pentru a fi utilizată cu alte genți IS
► Căptușeală termică
► Curățare ușoară


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Geanta Daiwa Infinity System Large Accessory & Cool Pouch 25 x 20 x 21cm

  • 87,23 Lei
  • Fără TVA: 87,23 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: genti pescuit